05-09-2018

Loodsmedewerker (Veendam) - Voor een grote opdrachtgever zoeken wij hardwerkende en gemotiveerde loodsmedewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Lees meer

05-09-2018

Orderpicker (Groningen) - Voor een groeiend bedrijf in Groningen zijn wij op zoek naar een kandidaat die als orderpicker aan de slag wil.

Lees meer

31-08-2018

Betonmedewerker - Ter versterking van het team zoeken we een aanpakker met een positieve instelling die bereid is even door te pakken als het werk dat vereist. Jij gaat de betonnen blokken produceren met je collega’s, dat wil zeggen het vullen van de mallen, het laten uitharden, het uithakken en het vervoeren van de blokken. Dit zal met behulp van een heftruck gaan, dus ervaring met en/of in het bezit van een certificaat is een pré. Verder vind jij het geen probleem om buiten te werken, want de werkzaamheden zijn vrijwel altijd buiten.

Lees meer

31-08-2018

Franstalige medewerker - Voor een groot bedrijf in de omgeving Winschoten zijn wij op zoek naar een kandidaat die aan de slag wil als Franstalige medewerker. Bén jij of kén jij iemand die hier geschikt voor is? Reageer dan nu!

Lees meer

22-08-2018

Orderpickers (Winschoten) - Voor een groot bedrijf in de omgeving Winschoten zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die aan de slag willen als orderpicker. Bén jij of kén jij iemand die hier geschikt voor is? Reageer dan nu!

Lees meer

17-08-2018

Werkvoorbereider/tekenaar (REVIT) - Jouw kennis en ervaring op technisch en bouwkundig gebied maakt van jou een belangrijke speler in het team. Het uitvoeren van tekenwerk en gerelateerde activiteiten, zoals het aansturen en controleren van tekenwerk door derden voor verschillende projecten. Je maakt deel uit van een projectteam en rapporteert aan de teamleider en aan de projectleider.

Lees meer

17-08-2018

Voorbewerker Groningen - Voor een opdrachtgever van ons zijn wij op zoek naar een voorbewerker voor de spuiterij. Bén jij of kén jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan nu!

Lees meer

17-08-2018

Engineer luchtbehandelingskasten - Werken voor een snel groeiende en dynamische organisatie? Voor de uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een engineer luchtbehandelingskasten.

Lees meer

06-08-2018

Fijne werkweek toegewenst!

Lees meer

02-08-2018

Plaatwerker - Voor een grote opdrachtgever zijn wij op zoek naar een plaatwerker met leidinggevende capaciteiten voor een bedrijf in Assen. Heb jij een technische achtergrond en wil jij je verder ontwikkelen? Dan is deze functie iets voor jou!

Lees meer